Har du lyst til noget sødt, men ikke orker de helt store armbevægelser i køkkenet. Så prøv disse ovnbagte æble snacks med kanelsukker, de smager skønt, og er super gode til at tilfredsstille den lille lækkersult.

Jeg elsker søde sager, og mangler tit en sund snack, som man lige kan hapse, hvis man skulle få lyst til lidt sødt… Disse æble snacks er bare så nemme at lave, de kan næsten laves, når lysten opstår :) Alt du skal bruge er friske æbler, kanel og lidt sukker eller sukrin. Efter en halv time i ovnen er der friske snacks. Du kan smøre lidt peanut butter på dine æble snacks, det smager fantastisk! Æble snacks fungerer også godt som tilbehør til et ostebord, hvor de er både søde og forfriskende sammen med den cremede ost. Dog vil jeg nok undlade at komme kanel på.

Fremgangsmåde: Hvis du ikke ejer en af de der geniale æbleskrællere, der både skræller, fjerner kernehus og forvandler æblet til en skivet spiral, så skræl på helt naturlig vis nogle æbler, skær dem i tynde skiver og fjern kernehuset. Du kan også beholde skrællen på, så bliver dine æble snacks mere rustikke.

Læg æble skiverne på en beklædt bageplade og drys med kanelsukker (brug evt. stevia i stedet for sukker). Bag dine æble snacks ved 180 grader i ca. 30 min. Afkøl og snack løs!

Tip: Du kan også bruge vaniljesukker i stedet for kanelsukker.