Jeg elsker brændte mandler! Fik jeg lov, så spiste jeg en hel pose alene uden besvær. Jeg har dog fundet et alternativ til de sukkerglaserede og velduftende små djævle. Selvom julen er bag os, er disse sukkerfri brændte mandler stadig en lækker og sund snack, der kan stille den søde tand, når den i ny og næ melder sin ankomst, stort set altid ubelejligt ;)  Jeg har lavet mine sukkerfri brændte mandler med Sukrin Gold, og de er lykkedes rigtig godt. Derfor vil jeg gerne dele opskriften med jer.

I julen tilsatte jeg kakao og kanel, og det smager jo stadig godt, for jeg elsker at spise kanel hele året rundt. Disse små krydrede og knasende godter er stort set ikke federe end selve mandlen, og så er de tilmed lavet på under 10 min. Du kan jo tilpasse opskriften på sukkerfri brændte mandler, som du synes, og fx undlade at komme kanel i, hvis du mener det er for julet. Du kan istedet tilføje stødt kardemomme, lakridspulver eller vaniljepulver.

Ingredienser
2 dl mandler
8 spsk Sukrin Gold
2 tsk kanel
3 tsk kakao

Smelt Sukrin Gold på en varm pande. Når sukrinen er smeltet tilsæt da kanel og kakao, eller andre krydderier. Når det hele er blandet, hældes mandlerne ud på panden. Rør konstant rundt i mandlerne til glaseringen er fordelt, og held så dine sukkerfri brændte mandler ud til afkøling på en beklædt bageplade.

Bum! En hurtig, hjemmelavet og knasende lækker snack.