Uha, hvor er sommeren kommet til Danmark! :) Sol, varme, hygge på terrassen og lækker grillmad – ja tak! Jeg vil gerne dele en nem opskrift på en grøn salat. Lækre og spændende salater behøver ikke altid at være tidskrævende og svære at bikse sammen. Denne opskrift på en grøn salat med sommerligt indhold af rucola, grillede grønne asparges, galia melon, avocado, fetaost og radiser, er en super nem og enkel opskrift, hvor alle kan være med, og i løbet af en halv time have bikset en spændende grøn salat sammen. Denne opskrift på sommerlig grøn salat er dejlig mild i smagen, og den kan spise til alt lige fra fisk og skaldyr til kylling og rødt kød.

Ingredienser (5-6 personer)
1/2 pk. rucola salat
15 friske grønne asparges
1/2 galia melon
1 avocado
150g fetaost
7 radiser

1. Bland rucola med galia melon og avocado, som er skåret i mindre tern.

2. Grill de grønne asparges i ca. 2 min. på hver side. De skal have striber og blive let stegte.

3. Halver de grønne asparges og fordel dem tilfældigt ovenpå salaten.

4. Top salaten af med små terne af fetaost og radiser skåret i tynde skiver.

5. De grillede asparges må meget gerne være lune, når salaten serveres.

Grøn salat