Det er påske, og hvem elsker ikke et lækkert, fyldigt og velsmagende påskeæg? Jeg gør, og gerne en hel masse! Der er jo kun påske én gang om året ;) Jeg har længe haft lyst til at lave mine egne raw food barer, og påsken synes som en super god lejlighed til at eksperimentere lidt med nogle nye opskrifter. Jeg vil jo så gerne lære nyt om raw food og superfoods, derfor er raw cacao denne uges superfood her på bloggen, og i stedet for raw food barer bliver det jo så til raw food påskeæg.

Raw food påskeæg

Jeg er positivt overrasket over, hvor nemme de her raw food påskeæg er at lave. Taget i betragtning at de er fyldt med lækre og udelukkende sunde ingredienser, der gør godt for dig og din krop, er det med den største velbehag, at jeg sætter tænderne i disse hjemmelavede raw food påskeæg. Mums! Ud af denne portion fik jeg 10 raw food påskeæg plus 1, som jeg spiste løbende under fremstillelsen. Jeg blev jo nødt til at smage min nye opskrift til ;)

Ingredienser
100g cashewnødder
100g tørrede dadler
50g tørrede abrikoser
15g gojibær
30g raw cacaonibs
3 spsk raw cacaopulver
1 tsk vaniljepulver
2 spsk rå kokossukker (kan undlades)
2 spsk koldpresset kokosolie (gerne med smag)
2 tsk honning
1/4 tsk himalaya salt (eller saltflager)

Start med at blende cashewnødderne groft. Tilsæt herefter dadler og abrikoser (gerne skåret i mindre stykker) samt honning, salt, kokosolie, kokossukker, vaniljepulver og raw cacaopulver. Blend til en jævn masse, den skal dog være “chunky”, som på billedet nedenfor. Blend gojibær og cacaonibs i til sidst, da de helst skal forblive hele. Form 10 påskeæg og rul dem i raw cacaopulver. Opbevar påskeæggene i køleskabet, hvis de holder så længe… ;)

Raw food påskeæg

Raw food påskeæg

Raw food påskeæg