Her kommer verdens nemmeste opskrift på råsyltede rødløg, som kan laves på 5 min. Du slipper helt for at bruge gryde og kogeplade, da alt hvad disse råsyltede rødløg skal, er at trække i et par timer på køl, inden du spiser dem, så vil de også stadig have en lille smule bid. Min opskrift på råsyltede rødløg er sukkerfri og sødet naturligt med akacie honning.

Ingredienser (1 glas råsyltede rødløg)
2 store rødløg
4 spsk mørk balsamico eddike
2 spsk akacie honning
1/2 tsk groft peber
1/2 tsk groft salt
Evt. lidt frisk oregano til pynt

1. Pil rødløgene og halver dem. Skær dem i halve og meget tynde skiver. Skil løglagene fra hinanden og kom dem over i en skål.

2. Tilsæt de øvrige ingredienser og vend det hele godt. Dæk skålen til, og sæt dine råsyltede rødløg i køleskabet i mindst 2 timer, hvor du af og til hurtigt rører rundt i skålen.

3. Jeg bruger mine råsyltede rødløg til alt muligt. Fx i blandede salater, hvor de tilfører salaten en dejlig sødme og friskhed. Plus den røde farve er ekstremt dekorativ. Jeg bruger også min råsyltede rødløg i burgere, som tilbehør til grillede pølser, ovenpå hjemmelavet pizza, i en wrap eller som en relish til et stykke kød. Råsyltede rødløg er super nemt og lækkert hjemmelavet tilbehør, som går fantastisk godt til mange retter, er yderst dekorativt, et sundt alternativ de ellers meget sukkerholdige dips som fx ketchup og remoulade.

Råsyltede rødløg

Råsyltede rødløg