Wall of Food madvæg

Jeg hedder Anita, og jeg er ganske grøn i rollen som madblogger. Livet handler om at have det sjovt og at finde sin passion. Jeg har altid været en eksperimenterende og kreativ madentusiast med lyst til at leve sundt, krydret og farverigt, det har nu resulteret i min egen madblog.

Wall of Food handler udelukkende om sund og kreativ mad, der kommer fra hjertet. Jeg følger ikke nogen bestemt koststrategi, men jeg forsøger altid at skære al sukker, animalsk fedt og tomme kulhydrater væk i mine opskrifter.

Mit fristed
For mig er køkkenet mit fristed, hvor jeg kan slappe af, fordybe mig og eksperimentere. Jeg er uddannet grafisk designer, så jeg er som person kreativ og æstetisk tænkende og en enorm “sucker” for lækkert design og stilfuldt boliginteriør. Jeg designer grafisk kunst (plakater m.m.), og jeg elsker at sætte et personligt præg på mit hjem. For mig er mit køkken lig med mit frirum, og det føles rart, når jeg flytter arbejdspladsen på kontoret foran computeren ud i køkkenet foran kogeøen. Herude kan jeg få renset tankerne og koblet af, og lave det jeg elsker aller mest – kreativ mad!

Kærlighed i køkkenet
Jeg elsker at arbejde i mit køkken, men jeg elsker endnu mere, når min kæreste Andreas vælger at deltage. Andreas står tit for de store opgaver, så som tilberedning af kød. Han er en af de mange Weber entusiaster, der ejer stort set alle tænkelige udgaver af den legendariske kuglegrill. Derfor vil hans mange eksperimenter på grillen ofte blive kombineret med min kreative indgangsvinkel. Det kan fx være hjemmelavet koldrøget svinemørbrad forvandlet til en lækker lille appetizer med cremet feta og hjemmelavet løg- og æblekompot med chili.

Vi hjælper, motiverer og inspirerer hinanden i køkkenet. Vi får faktisk det bedste frem i hinanden, når vi samarbejder på denne måde. Jeg håber, at jeg med tiden kan opfordre flere par til at dyrke kærligheden i køkkenet, og at jeg kan hjælpe på vej til at have det sjovt med fælles madlavning. Jeg er overbevist om, at det vil styrke et hvert forhold, uanset om man er super rutineret madkreatør eller ekspert i opkald til nærmeste takeout restaurant.

At rejse er at leve
Som H. C. Andersen så smukt beskrev det – “At rejse er at leve”. Det tror jeg på, og jeg forsøger ligeledes at leve efter det. Jeg har en meget stor lyst til at udforske og opleve forskellige dele af verden. Det kan være alt lige fra en primitiv kanotur i Sveriges ødemark til solskinsferie i Marokko og Thailand, storbyferie i New York eller backpacking i Australien. Jeg elsker at rejse! I størstedelen af 2013 boede jeg i London, hvor jeg arbejdede på et reklamebureau. Derfor har London en helt speciel plads i mit hjerte, og det vil altid være storbyen over alle storbyer.

Uanset destination og rejselængde får jeg fornyet energi af at rejse og opleve verden. De mange nye indtryk booster min kreativitet, også når det gælder madinspiration. Jeg går altid meget op i mad, når jeg rejser – alt skal prøves! Lige fra små trendy caféer og “on the move” streetfood i London til små eksotiske madboder i Thailand, orientalske delikatesser på summende markeder i Marokko og “the old American style” på barbecue restaurant i New York. Jeg elsker kulinariske rejser, så det vil jeg også tale om her på min blog.

Hvad kan jeg love dig her på Wall of Food?
Ikke mindre end en hel masse lækre og personlige opskrifter, der kommer fra hjertet. Her er kodeordene gode råvarer, sundhed og kreativitet. Jeg garanterer en hel masse krydret inspiration og velduftende madglæde, der forhåbentlig vil åbne op for kærligheden i dit køkken.

Kontakt
anita@walloffood.dk

Copyright
Alle billeder er fotograferet af mig, og al tekst er skrevet af mig, jeg har derfor ophavsrettighederne dertil. Dette gælder både billederne her på bloggen og på de sociale medier.