“If you are tired of London, you are tired of life”, det vil jeg gerne sige ja til :) Jeg boede i London det meste af 2013, hvor jeg arbejdede på reklamebureau. Så snart jeg havde lidt fritid, udforskede og besøgte jeg hver eneste lille afkrog af byen, eller i hvert fald forsøgte på det. London er gigantisk, og der sker hele tiden noget nyt, så man løber aldrig tør for nye og spændende oplevelser. London er efter min mening storbyen over alle storbyer! I 2013 boede min søster sammen med mig i den sidste periode af mit ophold, og London er derfor blevet til “vores” by.

I dag er første gang, vi tager tilbage til byen efter vores fælles hjemkomst i december 2013, og gensynets glæde bliver stor! Vi kender alle de gode steder – farverige markeder, eksotiske restauranter, hyggelige caféer, specialbutikker, smukke parker og de små unikke steder, man kun kommer forbi, når man bevæger sig rundt på må og få og væk fra det virvar, der altid er omkring Oxford Street og Regent’s Street.

Den lille uges tid, hvor vi er afsted, vil jeg samle information om alle mine favorit steder, især med fokus på mine bedste kulinariske oplevelser i London. Min søster og jeg har allerede lavet en liste over “places to go”, og en stor del af dem inkluderer en masse unikke og spændende madoplevelser, som jeg rigtig gerne vil dele med jer, og som jeg naturligvis vil drage masser af inspiration fra til mine kommende opskrifter her på Wall of Food :)

So stay tuned for a delicious and culinary Londonish experience :)