Her er opskriften på en kreativ, nem og virkelig lækker pastaret med grillede tigerrejer og en masse spicy og sunde grøntsager. Her hos mig står den jo altid på bønnepasta, men du kan også bruge frisk båndpasta.

Ingredienser
250g røde tigerrejer
2 løg
2 røde snackpeber
100g edamame bønner uden bælg
80g friske spinatblade
100g cherrytomater
150g bønnepasta
10 spsk sød chilisauce
1 lime
2 tsk frisk revet ingefær
5 spsk god olivenolie
3 fed hvidløg
Frisk parmesan

Start med at blande den søde chilisauce med friskrevet ingefær og friskpresset limesaft. Smag til med lime.

Skær de 2 løg i både og kom dem i et smurt ildfast fad. Bland dem med halvdelen af den søde ingefær/lime chilisauce. Bag løgene ved 200 grader i ca. 35 min. og rør rundt i dem jævnligt.

Skær de 2 snackpeber i små firkanter (ca. 2x2cm). Læg dem på en beklædt bageplade og vend dem i lidt olie (ca. 1 spsk) og drys med lidt salt. De bages ved 200 grader i ca. 15 min.

Lav en hvidløgsolie af 5 spsk god olivenolie og 3 fed knust hvidløg.

Sæt tigerrejer på spyd og pensl dem med resten af den søde ingefær/lime chilisauce. Grill dine tigerrejer 2 min. på hver side.

Kog pastaen som anvist på pakken. Vend den færdigkogte og varme pasta med 2 spsk hvidløgsolie, de bagte løg og snackpeber, halve cherrytomater, friske spinatblade og edamame bønner. Top pastaen med de grillede tigerrejer og friskrevet parmesan.

Det ekstra hvidløgsolie er til at komme ud over pastaretten til sidst, hvis man ønsker det. Jeg elsker hvidløg, så jeg har altid lyst til et ekstra lille pift sammen med lidt friskkværnet sort peber ;)

Man behøver ikke yderligere tilbehør til denne pastaret med tigerrejer, da den har så meget fylde og smag i sig selv, at det blot vil forstyrre rettens lækre og krydrede smagsnuancer.

Bon appetit! :)

Tigerrejer