I sommers havde jeg en brombærbusk på terrassen, som var proppet med lækre brombær. Jeg plukkede og plukkede… for aldrig i livet om de lækre og søde bær skulle gå til spilde ;) Det betød, at rigtig mange af de hjemmeavlede bær kom i fryseren, så det passer helt perfekt på en kold vintermorgen at fiske et par håndfulde op og lave en lækker brombær juice med friskpresset appelsin og ingefær. Denne brombær juice er en lækker og forfriskende vitaminbombe, som vil hjælpe dig med at holde den værste vintersnue væk og booste immunforsvaret.

Brombær juice

Ingredienser (til 2 store glas)
200g frosne brombær
3 pressede appelsiner (inkl. kød)
2 tsk frisk revet ingefær (kan varieres som du bedst kan lide det)
10-15 isterninger

Pres appelsinerne og kom saft og kød ned i en blender sammen med frosne brombær, revet ingefær og isterninger. Blend det hele sammen til en ensartet masse og hæld din brombær juice op i 2 store glas og stik et sugerør i juicen. Pga. isterningerne bliver det lidt a la en hjemmelavet slush ice med masser af friskhed og smag fra den friske frugt og ingefær. Denne brombær juice vil også smage fantastisk på en varm sommerdag, hvor man trænger til at blive kølet ned.

Hvis du ønsker en knap så tyk konsistens, så kom færre isterninger i blenderen, evt. bare et par stykker for at gøre din brombær juice helt kold.

Brombær juice