Jeg elsker cocktails, og jeg elsker bobler! Her i juledagene havde min kæreste og jeg inviteret en del gæster over flere omgange. Det er altid et stort hit at starte festen ud med et “velkommen” og et “skål” i en lækker cocktail / velkomstdrink. Jeg endte ud med at servere den samme cocktail til alle vores gæstehold, for jeg blev straks temmelig forfalden til denne forfriskende og boblende granatæble cocktail. Derfor skal den deles og gemmes her på bloggen, så jeg kan servere den en anden god gang.

Den var også et stort hit blandt vores julegæster, hvor jeg serverede den sammen med nogle små appetizers. Min granatæble cocktail er nem at mikse, og den er samtidig rigtig festlig med sin rubinrøde farve. Hvem elsker ikke at komme til en fest og få en lækker cocktail i hånden, så snart man træder ind ad døren? Det er starten på en hver god fest i mine øjne, og som festens arrangør har man ansvaret for at sørge for, at det bliver en skøn fest for alle deltagere.

Alt du skal gøre er blot at fylde et champagneglas med 3/4 Cava og herefter 1/4 tranebærjuice. Kom friske granatæblekerner ned i glasset og slut af med et lille mynteblad på toppen. En skøn og forfriskende velkomstdrink til at starte en dejlige aften ud med – også efter julens festlige ståhej.

Tilbage er kun at sige “skål”! :)