Efter en lang december måned med lidt for meget af det hele, især sukker og fedt, er det på tide at sætte nogle lækre salater på menuen igen. Her kommer en ny og farverig salat m. hokkaido græskar, halloumi ost, granatæble, spinat, brune/vilde ris, balsamico bagte rødløg, ristede græskarkerner og en honning/dijon dressing.

Ingredienser (4 pers.)
1/2 pose spinatblade
150g brune/vilde ris
500g bagt hokkaido græskar (vendes i lidt olivenolie og bages ved 200 grader i 25 min.)
2 rødløg (skæres i både, lægges i et fad, overhældes med rød balsamico eddike og bages ved 200 grader i 25 min.)
250g halloumi ost (skæres i små tern og ristes hårdt på en pande)
1/2 granatæble
En håndfuld græskarkerner (ristes på en tør pande)

Dressing
1 tsk honning
1 tsk dijon sennep
2 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
Friskkværnet peber

Bland salaten og pynt med granatæble og ristede græskarkerner.

Alle ingredienser til dressingen hældes i en lille skål med låg, som rystes og hældes ud over salaten til sidst.

Klar til servering! En skøn symfoni af forskellige farver og smagsnuancer.