Så venter endnu en dejlig weekend lige rundt om hjørnet, og det er tid til lidt ekstra hygge i de små hjem. Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden i weekenderne, og jeg vil rigtig gerne dele en sund og eksotisk opskrift med jer på kokospandekager. De giver nemlig en god og sød start på en dejlig dag, og de er hurtige at lave med få ingredienser. Mine kokospandekager er sødet med banan, og derudover indeholder de æg, havregryn, kokosmel, sunde chiafrø (kan undlades), kardemomme og vaniljepulver. Som prikken over i’et har jeg toppet mine eksotiske kokospandekager med frisk mango og kiwi, ristede kokosflager, hakkede mandler og lidt akacie honning.

Mums, siger jeg bare! Så bag en portion hjemmelavede kokospandekager og glæd en du holder af :) Rigtig god weekend!

Kokospandekager

Ingredienser (15 kokospandekager)
3 æg
2 bananer
30g kokosmel
30g havregryn
20g chiafrø (kan undlades)
1 tsk vaniljepulver
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk bagepulver
Pynt: 1/2 mango, 2 kiwi, ristede kokosflager, mandler og akacie honning

Pisk først æggene luftige. Mos bananerne og kom dem ned i æggeblandingen sammen med vaniljepulver, kardemomme og bagepulver. Rør hurtigt sammen, og tilsæt sidst kokosmel, havregryn og chiafrø. Lad dejen i hvile i 10 min.

Imens hakker du mango og kiwi fint og blander det sammen i en lille skål.

Varm en stor pande op. Kom lidt rapsolie på panden og sæt små klatter af pandekagedejen, ca. 1,5 spsk dej pr. pandekage. Steg dine kokospandekager på begge sider, og anret dem på en tallerken i et tårn, så mange som du kan spise…

Kom mango og kiwi frugtsalaten ovenpå og lidt rundt omkring på tallerkenen. Pynt til sidst med kokosflager, hakkede mandler og lidt akacie honning.

På er der serveret, og du kan bestige dit pandekagebjerg ;)