Jeg har lige taget hul på min weekend med denne cremede mango smoothie med banan og vanilje. Mums siger jeg bare! Sød, lækker og med dejlig smag af vanilje og eksotisk mango :) Min mango smoothie er fedtfattig, kun lavet på minimælk og vanilje yoghurt og sødmen kommer udelukkende fra frugt og vanilje. Sund og lækker start på dagen.

Ingredienser (2 store glas)
3/4 mango
1 banan
2 dl minimælk
2 dl Cheasy vanilje yoghurt
10 isterninger
1 tsk vaniljepulver
Evt. lidt flydende sødemiddel
Pynt – Chiafrø

Kom alle ingredienser i en blender og blend til en ensartet masse. Smag til med sødemiddel hvis du ikke synes din mango smoothie er sød nok. Det varierer jo lidt, hvor sød mangoen og bananen er ift. modenhed, så af og til skal der lige en skvis ekstra sødme i. Det er op til dig at vurdere. Ud af denne opskrift får du to store krus, så der er en at dele din lækre mango smoothie med :) Som pynt har jeg drysset lidt chiafrø på toppen.

Mango smoothie