Det er blevet forår og sommeren er på vej… I dag gælder det den sidste påskefrokost. Derfor fik jeg lyst til at starte min dag ud med denne lækre og cremede banan smoothie med et pift af superfood’en Maca til at give mig lidt ekstra energi, da det har været nogle travle påskedage med mange besøg hos familie og venner. Min banan smoothie er dejlig sød og fyldig, og jeg kan allerede nu forudse, at den for mig bliver et stort hit som morgenmad i løbet af sommeren.

Min banan smoothie er proppet med en masse naturlige og mættende ingredienser. Jeg elsker det lille strejf af kanel, som passer perfekt sammen med banan og vanilje. Har du ikke lyst til at bruge Maca i din banan smoothie, kan du sagtens undvære det, men denne uges superfood er Maca, så senere på ugen vil jeg fortælle lidt mere i dybden om, hvilken fantastisk virkning dette energitilskudhar på din krop.

Banan smoothie

Ingredienser
1 moden banan
1,5 dl minimælk (ell. soyamælk og mandelmælk)
10 mandler
0,5 tsk vaniljepulver
1 tsk Maca pulver (kan undlades, men Maca giver et naturligt energitilskud til din smoothie)
1/3 tsk kanel
12 isterninger
Pynt: Afskallede hampefrø

Kom alle ingredienser i en blender og blend din banan smoothie til en skummende, jævn og cremet konsistens.

Hæld din banan smoothie op i et stort glas og stik et sugerør i den. Klar til servering! Kom evt. et par ekstra isterninger i glasset for at holde din banan smoothie iskold og forfriskende.

Jeg har toppet min banan smoothie med lidt afskallede hampefrø, som også er en superfood, der er yderst rig på protein og rigtig dekorativ :)

Banan smoothie

Banan smoothie